Over ons

Aan de rand van het centrum van Middelburg runnen Ton en Yvonne Lagas hun winkel voor gezondheid en gemak, Comfort & More (voorheen Ouderenwinkel Middelburg).

Hoewel Ton en Yvonne de laatste 10 jaar vooral zijn gekend als eigenaren van Oil & Vinegar in Middelburg, is Yvonne van oorsprong opgeleid als welzijnsmedewerker in de zorg. Ton heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de detailhandel. Eerst als bedrijfsleider van een grote keten en later als ondernemer bij Oil & Vinegar. De opgedane kennis en ervaring van het ondernemersechtpaar sluiten goed aan bij hun huidige winkel; Comfort & More. 

Na een flinke verbouwing is er in augustus 2013 een mooie, overzichtelijke winkel gecreëerd in de ruimte die eerst dienst deed als supermarkt. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 250 m2 en biedt ruimte aan gebruiksartikelen maar showt ook onder meer een grote collectie rollators,rolstoelen en relaxfauteuils met sta op functie. In het midden van de winkelruimte staat een koffietafel waar de Ton en Yvonne uitgebreid de tijd nemen voor het adviseren van hun klanten.

De koffie staat altijd klaar!

Ton en Yvonne Lagas

Over ons Over ons