Gegarandeerd ontspannen met massage artikelen

Wanneer uw spieren vastzitten door stress, biedt een medisch massagekussen u de oplossing. Voor een zachte behandeling van uw spieren, kunt u kiezen voor een warmtekussen. We hebben voor u allerlei kussens op een rij gezet van kwaliteitsmerken Medisana en Defa. Ontspan uw rug thuis op de bank, in de auto of in de bureaustoel op kantoor.

Effectief uw spieren masseren
Een populair massagekussen is het rolmassagekussen van Medisana. Terwijl u hierop zit, zorgt een elektronisch systeem dat uw rug een uitvoerige behandeling krijgt. Bovendien straalt dit kussen warmte af, indien gewenst. Ook is het bedienen zeer gemakkelijk. U kunt tevens kiezen voor een bolletjeskussen. De bolletjes oefenen een ontlastende druk uit op uw rug. Zo ontspant uw rug tijdens het zitten.

Ervaar de verzachting van uw spierpijn
Naast massagekussens, kunt u ook kiezen voor warmtekussens. Deze verwarmen zich elektronisch of via de magnetron. Vervolgens bevestigt u het zachte kussen achter uw rug, schouders of nek. Tijdens televisiekijken, tijdens het avondeten of tijdens uw werk. Waar u ze ook gebruikt, u ervaart vanzelf het comfort.

Binnen deze categorie vindt u allerlei hulpmiddelen voor slechtzienden. De producten hebben onder meer een groter formaat, een zoomfunctie of verschillende geluiden. Zo maken deze praktische hulpmiddelen het een stuk makkelijker om bijvoorbeeld alledaagse activiteiten uit te voeren en hobby’s te beoefenen.