Sta op stoel nodig?

Heeft u last van zit- en rugklachten en denkt u na over het kopen van een sta-opstoel in de omgeving van Vlissingen in Zeeland? Kijk dan eens naar het ruime assortiment dat Comfort & More u biedt. Wij zijn een speciaalzaak voor gezondheid en gemak in de buurt van Vlissingen in Zeeland en kunnen u deskundig advies bieden bij de aankoop van bijvoorbeeld een sta-opstoel.
 

Kies voor een sta-opstoel van een speciaalzaak nabij Vlissingen in Zeeland

Een sta-opstoel biedt hulp bij het opstaan en zit erg comfortabel. Bij Comfort & More, nabij Vlissingen in Zeeland, heeft u keuze uit diverse modellen en vindt u de sta-opstoel die bij u past. Wij bieden voornamelijk sta-opstoelen van Doge. Deze zorgen ervoor dat uw lichaam de juiste houding aanneemt en beschikken over verschillende instelmogelijkheden. Hierdoor kunt u de sta-opstoel aanpassen naar uw persoonlijke wensen en maten. Wanneer u een sta-opstoel koopt van Doge heeft u keuze uit de volgende standen:

  • Zitten;
  • Opstaan;
  • Rusten;
  • Relaxen.

Uw stoel wordt door ons op maat gemaakt, daarom meten we deze persoonlijk aan. Dit kan in onze winkel, maar op verzoek ook bij u thuis.

Kies voor kwaliteit en kom langs in onze winkel!

Wanneer u een sta-opstoel koopt bij Comfort & More Middelburg bent u verzekerd van een kwalitatief goede stoel. Wilt u ook een sta-opstoel? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 0118 - 774 798 of kom langs in de winkel. U vindt onze speciaalzaak met de perfecte sta-opstoel aan de Kalverstraat 1A in Middelburg , Zeeland,  vlakbij Vlissingen. Wij zijn elke werkdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst bij het kiezen van de juiste sta-opstoel of andere comfortproducten zoals een zitkussen of trippelstoel

Klik op de stoel naar keuze voor meer informatie: