Wilt u een rollator kopen of huren?

Een zeer populair hulpmiddel in Nederland is de rollator. In ons kikkerlandje wonen ruim 300.000 rollatorgebruikers en jaarlijks komen daar ongeveer 30 tot 40.000 bij. 

Rollators van de merken Topro en Server zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en er zit 7 jaar garantie op, tevens zijn beide merken te koop met comfortbanden, dit loopt veel comfortabeler als de standaard banden van de meeste andere merken

Welke rollator past bij u?

 

Dankzij een groot aanbod, kunt u verschillende rollators kopen en huren. Het grote voordeel is dat elke rollator gemaakt is met het oog op uw veiligheid en comfort. De meeste zijn makkelijk inklapbaar en goed mee te nemen in iedere auto. Ga voor een lichtgewicht variant, ondersteun uzelf met een sportieve uitvoering of koop een rollator met extra grote wielen. Dit laatste maakt een bezoekje aan het strand veel makkelijker. Een andere optie is de Rollz Motion, een rollator en rolstoel in een! Natuurlijk wordt uw rollator bij ons op de juiste hoogte afgesteld en zorgen wij ook voor het onderhoud en reparatie.

 

 

Wilt u een rollator kopen of huren? Wilt u een rollator kopen of huren?