Zorgwinkel Middelburg

Bent u op zoek naar een zorgwinkel in Middelburg waar ze u kunnen voorzien van deskundig advies? Kom dan eens langs bij Comfort & More. Wij zijn een zorgwinkel die gezondheids- en gemaksproducten verkoopt en gevestigd in Middelburg. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag bij het doen van uw aankoop!

Zorgwinkel Comfort & More in Middelburg biedt een ruim assortiment en deskundig advies

De zorgwinkel Comfort & More heette voorheen Ouderenwinkel Middelburg en biedt u een enorm ruim assortiment aan hulpmiddelen voor senioren en hulpbehoevenden. Vaak kunnen simpele of kleine producten een groot verschil maken! Of het nu gaat om een speciale douchestoel waardoor u veilig kunt douchen of een aantrekhulp die uzelf aankleden een stuk gemakkelijker maakt, u vindt het in onze zorgwinkel in Middelburg.

Diverse services

Naast dat we u een ruim assortiment aan hulpmiddelen bieden, kunt u bij onze zorgwinkel in Middelburg ook terecht voor diverse diensten. Zo bieden we een uitleen- en huurservice waarbij u eenvoudig een rolstoel voor kortdurend gebruik huurt en geven we advies aan huis. We voeren dan een zogenaamde huistest uit. Hierbij wordt gekeken naar hoe diverse hulpmiddelen uw thuissituatie nog prettiger en veiliger maken.

Kom langs of neem contact op!

U vindt de zorgwinkel Comfort & More aan de Kalverstraat 1A in Middelburg. Kom eens gezellig langs! Wij adviseren u graag bij de aankoop van de juiste hulpmiddelen. U bent van harte welkom op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur of op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Wilt u liever telefonisch contact opnemen? Dat is ook mogelijk. U bereikt ons via het telefoonnummer: 0118 - 774 798.


Anderen bekeken ook:
Rollator kopen Vlissingen | Thuiszorgwinkel Vlissingen | Sta-opstoel kopen | Rollator kopen Vlissingen
  • Deskundig advies in de winkel, maar ook aan huis!
  • Ruim assortiment hulpmiddelen
  • Voor een prettige en veilige thuissituatie
  • Elke werkdag en op zaterdag geopend