Hulpmiddelen badkamer

Als u last heeft van een verminderde mobiliteit is het aan te raden om hulpmiddelen, in bijvoorbeeld de badkamer, te gebruiken. Deze hulpmiddelen voor in de badkamer kunt u kopen bij Comfort & More. Wij zijn dé speciaalzaak voor gezondheid en gemak in Middelburg en adviseren u graag bij het kopen van diverse producten. Van rollators tot speciale hoog-laagbedden, u vindt het bij Comfort & More.

Koop kwalitatieve en betrouwbare hulpmiddelen voor in de badkamer bij Comfort & More

Douchen en naar het toilet gaan kan lastig zijn wanneer u verminderd mobiel bent. Daarom is het prettig om gebruik te maken van hulpmiddelen in de badkamer. Weet u niet precies wat nu het beste bij uw situatie past? Dan zijn wij u graag van dienst. Ons assortiment is erg uiteenlopend en bestaat uitsluitend uit kwaliteitsproducten. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende producten:

De producten zijn van erkende merken als Linidio, Swift, Beauty en Able2. Daarnaast zijn de hulpmiddelen voor in de badkamer betrouwbaar, maar ook nog eens duurzaam. Zo weet u zeker dat uw hulpmiddelen goed én lang kunt gebruiken.

Wij adviseren u graag!

Bij Comfort & More zijn wij u graag van dienst bij het kopen van onder andere hulpmiddelen voor in de badkamer. Kom langs in onze winkel. U vindt Comfort & More aan de Kalverstraat 1A in Middelburg. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag bij de aankoop van uw hulpmiddelen. Wilt u liever wat meer informatie voordat u een bezoek brengt aan onze winkel? Neem dan telefonisch contact op via 0118 - 774 798.


Anderen bekeken ook:
Doge sta-opstoel kopen | Rolstoelwinkel Middelburg | Zorgwinkel Middelburg | Doge sta-opstoel kopen
  • Deskundig advies in de winkel, maar ook aan huis!
  • Ruim assortiment hulpmiddelen
  • Voor een prettige en veilige thuissituatie
  • Elke werkdag en op zaterdag geopend